Я ніколи не підтримаю Януковича чи Тимошенко — Жебрівський

Політична партія «Українська платформа» ще не знає кого підтримуватиме на президентських виборах.

«У 2002 - 2004 роках я з таким романтизмом боровся, щоб Ющенко став президентом. Всі ми вірили у прекрасне майбутнє з його приходом. Тепер у мене немає цього романтизму, не бачу кандидата, за якого б викладався так до останнього. Ясно одне – я ніколи не підтримаю Януковича чи Тимошенко. Побачимо хто балотуватиметься », — говорить Павло Жебрівський, голова партії «Українська платформа».

«Українська платформа», головою якої є колишній депутат «Нашої України», працюватиме в умовах моральної рівності з іншими політичними партіями. Принаймні, так запевняє голова партії.

«Ми не будемо нікого критикувати, — обіцяє Павло Жебрівський, — Хочемо дійсно працювати і показати, що можемо навести в країні лад. Не гаслами та пустими обіцянками, не чекати когось, а самостійно творити Україну. І крок за кроком підніматися вище. Почнемо з місцевого самоврядування».

«Українська платформа» працюватиме під гаслом Нашої України – «Не словом, а ділом», а Павло Жеребільський взагалі висловлює побажання, щоб партія Нашої України працювала та зміцнювалась, хоч чимало вихідців з НУ уже створили свої партії.

old_editor, 13.05.2009 14:53



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини