162 політична партія розпочала свою роботу з Івано-Франківська

Сьогодні в Івано-Франківську відбулися перші установчі збори нової політичної партії «Українська платформа». Франківськ став першим містом звідки стартує партія.

«На цьому тижні плануємо відвідати ще три області, — говорить голова партії народний депутат України Павло Жебрівський, — Івано-Франківська область була обрана, через те, що тут є люди, які готові боротися за Україну. Наша партія не є комерційною чи бізнесовою, вся робота тільки на ідеологічній підставі».

Символом партії є цеглина, що означає будова, а в сенсі політичному – будова України.

Голова партії каже, що основним завданням, яке вони перед собою поставили є лібералізація економіки, побудова громадянського суспільства та національна політика розвитку України.

«На сьогодні в Україні є повна зневіра людей, що якась політична партія може щось змінити. Тоді у 2004 ми розчарувались, тепер ми хочемо показати іншу якісь політики», — каже Павло Жебрівський.

Партія почне свою роботу з підготовки кандидатів на посади голів місцевого та районного самоврядування. Поки що до партії входять 20 чоловік. Павло Жеребівський зазначає, що до партії може вступити кожен, але перед тим пройти випробувальний термін.

«Незважаючи на те, чи був членом політичної партії, чи ні, чи взагалі людина не має жодного відношення до політики, нам необхідні люди, які погоджуються з нашою ідеологією, готові працювати на благо країни. До нас долучають депутати різних партій. Для «Української платформи» найважливіше – світогляд. Тож перед вступом до партії кожен матиме можливість ознайомитись з командою, роботою партії і вирішити чи підходить йому це», — каже Павло Жебрівський.

Члени партії запевняють, що своїми справами скажуть про себе в найближчий час. А поки що на меті провести збори в усіх областях країни, «щоб згуртувати людей, які хочуть реалізувати свої політичні амбіції та переживання», — сказав Павло Жебрівський.

old_editor, 12.05.2009 20:51



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини