Геннадій Москаль: Політична розправа над міністром – це розправа над 300-тисячною міліцією

Народний депутат України, представник громадянського руху «Народна самооборона» Геннадій Москаль виступив із заявою щодо негативної за змістом інформаційної кампанії, розпочатої в Україні проти міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Наводимо слова депутата без змін.

«Політична розправа над міністром – це розправа над всім 300-тисячним державним інститутом міліції. Спроба обезглавити єдину стабілізаційну систему в державі, єдиний налагоджений, дійсно працюючий механізм, розпочати в Україну епоху хаосу і злочинності.

Це бажання до економічної кризи долучити глибоку кризу політичну. Все дуже просто пояснюється: внаслідок такої дестабілізації введуть надзвичайний стан, щоб не проводити виборів. Законні методи жонглювання ситуацією в Україні вони вичерпали.

Ми з вами свідки «чорного» історичного моменту: в Україні сформувався клан, який зосередив у руках владу, і не хоче її віддавати. Клан, жадібний до грошей і безмежної влади, який осів у Секретаріаті Президента.

Тепер цей клан вдається до політичних провокацій, б’є українську демократію, так би мовити «під коліна» - через провокації міжнародного маштабу.

Сьогодні постраждала міліція. Постраждав міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко. А хто буде наступним?»


old_editor, 12.05.2009 16:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини