Кріль: Тимошенко за державні гроші збирає партактив БЮТ

«Тимошенко вирішила скористатися службовим становищем для того, щоб компенсувати провал БЮТ на місцевих виборах», — так прокоментував народний депутат, лідер Єдиного Центру Ігор Кріль ініціативу прем’єр-міністра щодо проведення 23 травня Всеукраїнської наради з питань соціально-економічного розвитку сільських населених пунктів.

На думку політика, «проводячи нараду сільських та селищних голів напередодні президентських виборів Юлія Тимошенко намагається за допомогою адмінресурсу купити прихильність місцевих громад». «При цьому її не зупиняє навіть те, що в умовах кризи такий помпезний захід вартістю 15 млн. гривень – недозволена розкіш», — підкреслив Ігор Кріль.

Народний депутат наголосив, що «цілі, які ставить перед собою уряд, проводячи нараду, просто смішні – затвердити програму покращення комунікації між центральною владою та владою в селищах». «Фактично цим самим Юлія Тимошенко розписується у тому, що весь час перебування на посаді керівника уряду не цікавилася проблемою села», — зазначив Ігор Кріль.

«Складається враження, що уряд під виглядом всеукраїнської наради намагається провести збір керівників місцевих штабів БЮТ за державний кошт. Напевно саме тому до складу оргкомітету включили лише тих представників уряду, парламенту та місцевого самоврядування, які мають партквитки цієї політичної сили», — наголосив лідер Єдиного Центру.

Політик зазначає, що результати місцевих кампаній 15 березня і 3 травня чітко вказали – на місцях люди обирають не за назвами партій, а за реальними справами. «Але навіть якщо Тимошенко почне за державний кошт звозити на екскурсії до Києва не лише сільських голів, але й цілі села – рівень довіри до неї не зміниться», — наголосив Ігор Кріль

old_editor, 13.05.2009 14:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини