Підсумок тижня №8





Цього тижня підсумок тижня прочитала Ольга Сворак, відвідувачка сайту, яка виявила бажання теж спробувати себе у ролі читача традиційних підсумків тижня.

На перший погляд, цього тижня нічого такого екстраординарного ні в області, ні в місті не сталося. Навіть конфлікту ситуацією із мешканкою санітарно-захисної зони колишнього Надвірняньского лісокомбінату Вірою Афтаназів, чиновники примудрилися залагодити. Зібрали за круглим столом незадоволених і пообіцяли, що ситуації спробують зарадити, правда, потрібен час для вивчення суті питання. Через 35 днів жителі тої небезпечної зони, мали би отримати відповідь на свої вимоги. Віра Афтаназів каже, що на цей час вона голодування припиняє, а потім, за потреби, може і продовжите. Єдине – каже жінка – вона не збирається опускати рук і вимагатиме справедливого вирішення питання.

Справедливого вирішення проблеми, не вимагають, а уклінно просять представниці «Союзу Українок». Кажуть, що музей родини Гриневичів, яким вони опікуються, в аварійному стані. Грошей від влади на банальний ремонт допроситися не можуть. Ба більше, на звернення союзянок до міського управління культури, аби музей не стояв пусткою і там проводилися екскурсії ї, їм відмовили. Все банально просто. Очевидно, зацікавлені структури чекають, коли родинне помешкання Гриневичів просто завалиться. Тоді не буде музею, і не буде перешкод, аби придбати ділянку в центрі міста. Тим більше самі союзянки говорять, що до них неодноразово зверталися підприємці із такими пропозиціями.

Але владі, принаймні, місцевій не до проблем. Ще б пак, адже цього тижня Івано-Франківськ відзначав День свого заснування. Приїхало купа делегацій із різних міст, тому гостей, а заодно і самих івано-франківців, треба було бавити. А бавили за допомогою різних заходів: концертів та ігор. Заради такої оказії, навіть дороги, які ведуть до центру міста 7 травня перекрили, правда ,не з 10.30, як обіцяли, а із самого рання. Тому люди, які у такий святковий день добиралися на роботу, зовсім не святковими словами згадували місцеву владу.

Хоча такий поганий настрій мав би підсолодити традиційний торт, який виготовили місцеві кондитери з нагоди свята. Ті, хто його куштували, кажуть, що він надзвичайно смачний, правда, сам вигляд торту, який був у вигляді полотнища, трохи розчарував присутніх.

А от розчарованих серед іноземних гостей, які прибули на міжнародне свято ковалів, схоже не було. Кажуть, що їх завжди приємно радують ціни, мовляв, тут все дешево, а також гостинність івано-франківців.

Ми ж бажаємо, щоб вас також завжди все у житті радувало.

Вдалого вам наступного тижня.

old_editor, 09.05.2009 01:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини