Головне – поширити інформацію про Степана Бандеру — Оксана Романів

В рік Степана Бандери музей Визвольних змагань прикарпатського краю розробив виставку присвячену 100-річчю з дня народження Степана Бандери. Її вже побачили жителі Івано-Франківська та Косова. В День Перемоги з її експонатами ознайомляться і мешканці Космача.



«Виставка триватиме до кінця року. Кількість глядачів, які її відвідують залежить від зацікавленості людей життям Степана Бандери. Якщо мешканці будь-якого міста забажають ознайомитися з нею – ми обов’язково приїдемо і до них», — говорить керівник музею Визвольних змагань прикарпатського краю Оксана Романів.



Виставка складається з дев’яти стендів та численних фотографій і матеріалів музею, які висвітлюють життя та діяльність лідера Української Повстанської Армії.



«Виставка організована за кошти, які виділила обласна рада, а це, приблизно, 15 тисяч гривень, та за власні гроші музею», — говорить Оксана Романів.



За її словами, в цій акції активну участь беруть учні шкіл, в яких виставляються на показ дані матеріали, оскільки школярі самі виступають в ролі екскурсоводів.



«Головне,— підсумувала Оксана Романів, — Поширити інформацію про Степана Бандеру».

Степан Вовк

old_editor, 08.05.2009 18:34



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини