Прем’єр-міністр України зустрінеться з підприємцями

На черговому засіданні Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України, яке відбулося 7 травня були представлені проекти урядових рішень, які мають спростити регуляторне середовище для бізнесу. Їх розгляд призначений на 25 травня, коли відбудеться спеціальне засідання Уряду щодо дерегуляції підприємницької діяльності в Українському домі. Голова Ради Оксана Продан звернулася до всіх присутніх на засіданні з проханням приймати активну участь у підготовці важливих для бізнесу рішень.

«Ми напрацьовуємо ряд документів, які мають спростити та покращити ведення підприємницької діяльності. – зазначила Оксана Продан. — Крім цього, важливі для бізнесу питання будуть обговорюватися на Форумі «Влада та бізнес – партнери» за участю Президента та на спеціальному засіданні Уряду з головами місцевих Рад. Сподіваємося, наші пропозиції будуть враховані».



Учасники засідання також наголосили на необхідності проведення спільного засідання з Державним комітетом України з питань регуляторної політики та підприємництва з для вирішення проблемних питань ліцензування підприємств, які надають фінансові послуги.







old_editor, 08.05.2009 15:09



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини