Програш «Говерли» не кінець, франківський клуб у вісімці найсильніших

Вчорашній поєдинок київського «Будівельника» і франківської «Говерли» закінчився впевненою перемогою гостей з рахунком 87:105. Отож «будівельники» перемігши у серії з рахунком 3:0, виходять до пів фіналу плей-офф УБЛ.

І хоч першу половину гри господарі йшли з майже рівним рахунком з суперником, проте після третьої чверті «будівельники» вирвалися вперед на десять очок.

Однією з причин програшу «ведмедів» є те, що основні гравці були травмовані і не вийшли на майданчик. Не врятувала команду і феєрична гра Патріка Спаркса та Демієна Кінлока, які як могли намагалися зламати тиск «будівельників».

Олег Пелех, головний тренер БК «Говерла» каже, що у ході гри їм довелось міняти тактику.

«У нас більше захисна команда, а довелось іти в напад», — каже Олег Пелех і додає, що цим програшем вони повернуться до того з чого починали і будуть боротись. «Кияни досягли великих результатів за короткий час, — говорить Олег Пелех, — Ми зробили висновки і маємо над чим працювати. Команда ввійшла у вісімку і будемо працювати далі».

Головний тренер «Будівельника» Рімантас Грігас зазначає, що «Говерла» сильний супротивник і заслужено ввійшли у вісімку сильних команд.

«На цій грі спостерігалась хороша робота тренера, в «Говерли» є перспектива», — каже Рімантас Грігас. За словами тренера «будівельників», ті команди, які ввійшли до дев’ятки, можуть боротись за чемпіонство.

old_editor, 08.05.2009 16:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини