В Івано-Франківську обрали «Красуню—2009», або Як Влад Яма зайняв позицію мера

5 травня в приміщенні Академічного драматичного театру обирали найкращу дівчину Івано-Франківська. Демонстрували свою красу 13 учасниць.

До речі, дещо дивним видається той факт, що з 13 учасниць конкурсу, як мінімум сім дівчат представляли модельне агенство «Ювента» (до речі, можливо, саме тому організатори дійства відмовилися відповідати на запитання: як саме відбирали потенційних красунь для заходу. Знову ж, можливо, що кастингу взагалі не було, взяли підготовлених модельок і ще когось із дівчат, по блату, от і список найкращих). Забігаючи наперед, відзначимо, що перемогла саме дівчина «Ювенти».

Змагалися красуні між собою у тринадцяти номінаціях, тобто жодна учасниця не залишилася без нагороди та подарунків. Зокрема, «Міс глядацьких симпатій» стала Ірина Дишкант, яка також отримала звання «Третя віце-міс». За час репетицій, учасниці конкурсу обрали «Міс дружбу». Це звання дісталося Ірині Гладкій. Титул «Друга віце-міс» дістався Вікторії Нісонській.

Перемогу у конкурсі та звання «Франківська красуня—2009» журі віддало Маріанні Майданській. Окрім звання найкрасивішої дівчини міста, Маріанна автоматично стала фіналісткою конкурсу «Міс Україна-Всесвіт». За умовами цього конкурсу, їй заборонено протягом року виходити заміж, народжувати дітей та зніматись у відвертих чоловічих журналах.

До слова, про журі конкурсу. Міський голова Віктор Анушкевичус на конкурсі присутній не був, а напередодні конкурсу повідомлялося, що почесним головою журі мав бути саме міський голова, оскільки конкурс відбувався під його патронатом. Припускаємо, що Віктор Анушкевичус вирішив зайнятися куди нагальнішими справами, важливими для життя міста.



Схоже, що організаторів конкурсу відсутність мера «загнала в ступор», і вони в такому стані призначили головою журі, Владислава Яму.

Підсумовуючи, варто відзначити неналежний рівень організації конкурсу «Красуня—2009» (хамовита імпровізована охорона, незрозуміла режимна політика: «вхід на конкурс був вільним, але тільки по запрошеннях»). З цією місією на «відмінно» впорався молодіжний міськвиконком.
old_editor, 08.05.2009 17:12



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини