Таксисти зустрілися з суддями. На черзі — «даішники»

Сьогодні судді та працівники Івано-Франківського міського суду зустрілися з приватними перевізниками міста. Зустріч відбулася в рамках реалізації проекту «Обличчям до людей».

В ході зустрічі таксисти мали на меті у формі діалогу з представниками суду визначити правові норми відносин між ними та працівниками ДАІ.

«Дуже часто перевізники на дорозі зустрічаються з неоднозначним трактуванням норм законодавства зі сторони працівників ДАІ, а тому для нас є позитивними такі зустрічі, де ми можемо знайти відповіді на свої проблемні питання», — каже Роман Харук, голова Асоціації приватних таксистів.

За словами головного перевізника області, основними проблемними питаннями для таксистів є правила зупинки автомобіля автоінспектором та визначення чітких норм правил дорожнього руху.

Погоджується з позицією Романа Харука голова міського суду Андрій Малєєв, який відзначив, що проблема правового регулювання відносин між таксистами та працівниками Державтоінспекції потребує вирішення у формі діалогу між обома сторонами.

«Станом на перше травня ми зареєстрували 45 позовних заяв, у яких громадяни оскаржують дії працівників ДАІ, з яких 40 заяв задоволено на користь людей, — каже Андрій Малєєв, — Ці дані свідчать проте, що правові відносини автомобілістів та автоінспекторів вимагають врегулювання».

Підсумовуючи, учасники зустрічі відзначили, що незабаром планується подібний «круглий» стіл за участі працівників

Державтоінспекції.

old_editor, 07.05.2009 20:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини