«Говерла» виходить до 1/4 фіналу УБЛ

Напередодні матчу «Черкаські мавпи» «Говерла», перед баскетболістами черкаського клубу стояло майже фантастичне завдання – для того, щоб потрапити до серії плей-офф, їм потрібно було перемагати франківських «ведмедів» в овер-таймі, та ще й з перевагою у шість і більше очок.

Звітний поєдинок між обома командами розпачався за рівної боротьби. З перших хвилин матчу стало помітно, що баскетболісти «Говерли» проведуть матч так би мовити «у власне задоволення». Першу чверть підопічні Олега Пелеха виграли за мінімальної переваги – 20:19.

Євген Мурзін, головний тренер «Черкаських мавп» програв своєму візаві Олегу Пелеху у тактичному плані. Мова йде про те, що вигравши матч, «мавпи» не гарантували собі виходу до плей-офф. Для цього необхідна була нічия в основний час поєдинку, і як наслідок – такий потрібний овер-тайм.

У другій чверті поєдинку франківські «ведмеді» віддали перевагу у руки противників і на велику перерву команди пішли за десятиочкової переваги господарів паркету, гравців БК «Черкаські мавпи» — 42:32.

Третю та четверту чверті, баскетболісти «Говерли» провели на низьких швидкостях, неначе це був не матч УБЛ, а тренування.

Як це не парадоксально звучить, проте перемога «Черкаських мавп» з рахунком 82:59 гарантувала вихід до 1/4 фіналу УБЛ баскетболістів івано-франківської «Говерли».

В чвертьфінальній дуелі на франківських «ведмедів» очікують баскетболісти київського «Будівельника», одного з головних фаворитів цьогорічної ліги.





old_editor, 01.05.2009 23:41



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини