Студенти Івано-Франківська підтримують демократичні зміни

Студенти Прикарпатського університету за підтримки Прикарпатського центру політичних та євроінтеграційних досліджень організували міжнародну науково-практичну студентську конференцію «Україна в умовах демократичних модернізацій», присвячену проблемам демократичних перетворень в Україні та методам їх вирішення.

Про важливість даної теми, свідчить активна участь в конференції студентів із Львова, Києва, Луганська, Кам’янець-Подільська та Інституту політології та журналістики Варшавського університету (Республіка Польща).

У зв’язку з цим проректор з міжнародних зв’язків університету Ігор Цепенда зазначив: «Україна пішла далеко на шляху демократичних перетворень, тому ми рухаємося у вірному напрямку. Роль молоді в здійсненні цих перетворень є дуже значною».

На думку учасників конференції, про демократичні перетворення в країні свідчить той факт, що кожен українець може говорити про владу те, що вважає за потрібне.

«Модернiзацiя Укрaїни спрямована на демократизацiю, оскільки про Президента можна говорити те що думаєш. Така ситуація в нашій країні не подобається нашим пiвнiчним сусiдам, де критикувати вищих посадових осіб не дуже безпечно», — зазначив заступник голови ОДА Зіновій Береговський.

Степан Вовк

old_editor, 30.04.2009 21:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини