Антикризовий спротив закликає політиків нарешті стати державними діячами

Народний антикризовий спротив висловлює рішучий протест проти спроб Партії Регіонів України та БЮТ узурпувати владу в країні. Наміри відібрати в українців право вибору проявилися у спробах поділити країну на двох, через намагання підвищити прохідний виборчий бар’єр і надати право переможцю виборів одноосібно формувати уряд, та спроби перманентного кулуарного переписування Конституції під особисті інтереси. Вершиною цинізму є спроби політиків відібрати в українців право всенародно вибирати Президента України.

Ми закликаємо українських політиків стати нарешті державними діячами і думати не тільки про сьогодення, а й про долю Вітчизни.

Країна захлинається в економічній кризі, самоуправстві банків, відсутності реальних заходів для захисту громадян, існує загроза втрати національної ідентичності і розпаду країни. Народний антикризовий спротив, як виразник волі неодноразово обдурюваних громадян країни, своєю заявою попереджає можновладців, що ліміт довір’я до них вичерпаний і закликає повернутися лицем до проблем країни. В іншому випадку поступіться тим, для кого Україна не є предметом дерибану і розбою.

Народний антикризовий спротив.

old_editor, 30.04.2009 16:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини