Вулицями Франківська пройде карнавальне шоу за участі акторів Драмтеатру

Цього року сьомий регіональний фестиваль «Прем’єри сезону – 2009» здивують своїх глядачів не тільки багатою мистецькою програмою, а й тим, що фестиваль частково перенесеться на вулиці міста.

«Цьогорічний фестиваль почнеться святковою театральною ходою від площі Ратуші до приміщення Драмтеатру з зупинками на стометрівці та на площі біля театру, де актори запросять глядачів до залу. Це буде феєричне карнавальне шоу за участі акторів театру, балету та оркестру», — говорить директор театру Ростислав Держипільський.

Театралізована хода триватиме близько години, після чого глядачів запросять на першу виставу у фестивальному репертуарі «Два дні…Дві ночі» Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької (м. Львів).

Крім того, змінилась і символіка фестивалю. Цьогорічний фестиваль символізує «Золотий трембітар», теж гуцул, як минулого року, але тепер до нього приєдналась трембіта.

«Трембіта тут символізує скликання на радісні події. Фестиваль буде дійсно оновленим, цікавим і несподіваним», — говорить Ростислав Держипільський.

old_editor, 01.05.2009 16:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини