«Прем’єри сезону» потішить глядачів багатством жанрів

«Прем’єри сезону» таки відбудеться, — говорить директор Драмтеатру Ростислав Держипільський, — Бо ще до минулого тижня це питання було відкритим. І лише за бажанням працівників театру та сприяння високопосадовців відбудеться одна з найочікуваніших подій театрального життя. Криза стала неабиякою перешкодою проведенню, але ми живемо за гаслом «Не впускай кризу у свою душу» і схиляємо до цього своїх глядачів. Участь у фестивалі візьмуть сім колективів з різних міст України. Навіть приєднався театр, який не брав участі у минулих фестивалях – це Закарпатський театр. Останнім у сезоні будуть наші гості з Києва – національний академічний театр ім. Івана Франка. Від нашого театру буде дві постановки, а всі театральні колективи покажуть лише прим’єрні постановки».

Ростислав Дерижипільський каже, що завдяки проведенню такого масштабного регіонального театрального фестивалю глядачі мають змогу порівняти та оцінити роботу як свого так і інших мистецьких колективів.

«До нас приїдуть гості з багатьох міст. Ми маємо унікальну можливість побачити як живе театральне мистецтво у Західному регіоні. Фестиваль потішить своїх глядачів багатством смаків, жанрів. Ми багато працювали і ще раз доказуємо, що з кризою можна боротись», — каже директор театру.

Керівництво театру запевняють, що квитки на вистави будуть доступними, щоб кожен мав можливість відвідати не одну, а кілька прем’єр.

«Ціна квитків від 15 до 60 гривень, — говорить заступник директора Дарія Кузнєцова, — На вистави Івано-Франківського театрального колективу ціна на квитки буде дешевшою, ніж на прем’єри гостей, оскільки великі колективи такі як Волинські та Київські необхідно утримувати».





old_editor, 30.04.2009 22:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини