Лама дарує 100 квитків на свій концерт успішним дітям

Івано-Франківсь повинен знати свої таланти. З такою ідеєю стартує благодійний проект «Молодь, яка змінить місто» за участі Громадського форуму та співачки Лами, чий концертний тур завтра стартує у місті.

У програмі заходу, подарувати 100 квитків на концерт дітям-сиротам з інтернатів та обдарованим учням шкіл. Безкоштовні квитки вартістю близько 80 грн. кожен і є благодійним внеском співачки, а громадський форум не пошкодував на дітей понад 10 тис. грн.

«Лама давно хотіла зайнятись благочинністю, — говорить представник співачки Володимир Гурський, — Дана акція є втіленням її бажань».

За словами лідера форуму Юрія Солов’я, ідея такої акції виникла недавно. Основним завданням, яке ставлять перед собою організатори – молодь міста повинна знати своїх відомих земляків.

«Ми опитали близько 200 учнів і на наше здивування ніхто з них не знав, що такі люди як Юрій Горбунов, Лама є франківцями. Наш проект соціально орієнтований, хочемо розповісти про відомих людей та про їх шлях до успіху. 100 квитків на концерт розподіляться між учнями інтернатів та шкіл за рекомендаціями директорів. Це будуть учні, які успішні у навчанні, переможці олімпіад чи інших заходів, а також ті, хто не можуть собі цього дозволити. Своїм проектом хочемо закликати інші організації до створення таких молодіжних заходів», — говорить Юрій Соловей.

Володимир Гурський вірить, що концерт може стати тією іскрою яка запалить юні серця і відкриє світові нові зірки.

«Для когось цей концерт є неабияка подія, пережиті враження стануть тим полум’ям, який веде людей до успіху», — каже представник співачки.



Юрій Соловей обіцяє, що такі заходи будуть частими протягом року. На зустріч запрошуватимуться відомі спортсмени, письменники, актори та співаки.

«Плануємо організовувати такі зустрічі у школах, чи в інших наукових закладах», — каже Юрій Соловей.

old_editor, 22.04.2009 19:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини