Автослюсар з Івано-Франківська виграв квартиру в лотереї «ХТО ТАМ»

Минулої суботи, 18-го квітня 25-річний автослюсар із Івано-Франківська Тарас Неспяк виграв квартиру. Цікаво, що він, як і попередній переможець, Віктор з Кривого Рогу, потрапив на ігровий майданчик завдяки своїй активній молодій дружині. Тараса відправила до Києва азартна Надія.



Молоді люди живуть разом з 10 місячною донькою у батьковій квартирі та довго мріють про власну домівку. Тому рішуча дружина купувала білети «ХТО ТАМ» відразу пачкою - 100 штук і заповнювала всі купони «ТБ» на ім’я чоловіка. Надія – досвідчений гравець. Вона двічі побувала в студії «ХТО ТАМ» і виграла кілька призів та гроші.



У студії Тарас розповів, що в лотерейний виграш не вірив, доки дружину не запросили на розіграш. А потім загорівся, підтримував Надію. Каже, що з того часу стали грати друзі й рідні. Але в те, що саме він виграв квартиру (або 270000 гривень) стало приємною несподіванкою і для нього і для його дружини.



Лотерея «ХТО ТАМ» — єдина державна лотерея, головним призом в якій є квартира. За умовами лотереї переможець може отримати грошовий еквівалент виграшу – 270 000 грн. Лотерея «ХТО ТАМ» — найкращий шанс отримати власне житло для молодих людей, які мають бажання почати своє незалежне життя.

old_editor, 22.04.2009 14:04



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини