Кому потрібен пункт прийому склотари?

Вночі 16 квітня поблизу будинку по вул. Стуса, 7, з’явився пункт прийому склотари. Мешканці будинку не приховують свого обурення.

«Мало того, що ця будка виглядає жахливо, — каже мешканка даного будинку Галина Батюк, — Та ще й навколо неї постійно «крутяться» люди підозрілої зовнішності та способу життя».

За словами Галини Батюк, мешканці будинку звернулися до служби оперативного реагування виконавчого комітету, з проханням вирішити дану ситуацію, проте, наразі, їхнє звернення перебуває у стадії розгляду.

Як переконує мешканка будинку, питанням легітимності встановлення пункту прийому склотари займалися і керівники ЖЕО, до якого відноситься будинок.

«З їх слів стає зрозуміло, що ніби-то дозвіл на встановлення пункту прийому склотари є, але чітке пояснення ситуації відсутнє», — повідомила Галина Батюк.

До речі, мешканці будинку планують звернутися до «Громадського форуму» з проханням посприяти у вирішенні даної ситуації.

Самі ж «громадівці» кажуть, що у випадку звернення охоче спробують допомогти.

«Якщо до нас за допомогою звернуться жителі будинку по вул. Стуса 7, ми охоче спробуємо допомогти їм вирішити дану ситуацію», — сказав Микола Грабовецький, речник «Громадського форуму».

«Кому потрібен пункт прийому склотари?» — питання без відповіді. В будь-якому разі, поки що.







old_editor, 17.04.2009 19:38



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини