Франківчани будуть з гарячою водою, «Теплокомуненерго» сплатило борг

16 квітня через прострочену заборгованість за спожиту електроенергію об’єкти ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» мали бути відключені від електромережі. У результаті чергових переговорів, які відбулися на рівні перших керівників ВАТ «Прикарпаттяобленерго» та міста, комунальному підприємству вдалося відшукати необхідні кошти для розрахунку за використані енергоносії.

Тож 16 квітня 2009 року впродовж дня ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» повністю погасило заборгованість за спожиту у березні електроенергію, яка станом на 15.04.09 складала 1 223,6 тис. грн. Враховуючи це, до завершення дня усі чотири знеструмлені через прострочену заборгованість об’єкти тепловиків були підключені до електромережі. Тож на Великдень котельні Івано-Франківська матимуть необхідні умови для забезпечення мешканців міста гарячою водою.

Нагадаємо, завдання електропостачальної компанії – не лише забезпечувати споживачів краю енергоносіями, але й гарантувати повні розрахунки з оптовим постачальником електроенергії. В сучасних умовах господарювання недотримання вимог щодо вчасних розрахунків загрожує застосуванням штрафних санкцій до обленерго аж до введення лімітів для області. Тому позиція ВАТ «Прикарпаттяобленерго» до боржників в умовах економічної кризи мусить бути принциповою та послідовною.

old_editor, 17.04.2009 13:41



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини