Гроші на ремонт будинку не пропали, їх просто не стало — Петро Косюк

Кошти на ремонт дому по вулиці Бандери 62, де люди живуть у фекаліях, були і пропали, сказав начальник ЖЕО №4, якому підпорядковується дім.

«Гроші на ремонт будинку не пропали, — стверджує начальник УЖКГ Петро Косюк, — Їх просто не стало».



За його словами, в домі уже починали ремонт, відразу після паводку, але на область було виділено замало грошей на відшкодування завданих збитків від повені.

«Гроші знаходяться у державному казначействі і постійно контролюються. 3,5 мільйони не вистачає заплатити за виконані роботи у місті», — каже Петро Косюк.

Начальник ЖЕО №4, якому підпорядковується дім, сказав, що зробить ремонт в тому разі, якщо мешканці погасять квартирний борг.

«Мешканці винні велику суму, вони не платять, а від нас вимагають дій. Ми зробимо ремонт, бо в домі небезпечні умови, але не варто звинувачувати в усьому комунальників. Насамперед треба починати з себе, а не винити інших», — каже Петро Косюк.

Петро Косюк розповідає, що мешканці будинків часто самі винні у своїх бідах.

«Ось недавно на вулиці Сахаров, 30 мешканці вкрали в себе чавунну калінізаційну трубу, бо ключі від підвалу були тільки в мешканців, і почали закидати нас скаргами, чому це ми не ставим їм тбуби. Ми їм поставили – пластмасову»,— каже Петро Косюк.

old_editor, 16.04.2009 16:35



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини