«Теплокомуненерго» не лише завершує опалювальний сезон, але й залишає споживачів без гарячої води

15 квітня офіційно завершується опалювальний сезон. Проте у ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» залишається низка нерозв’язаних проблем, зокрема, не погашена заборгованість за використану електроенергію.

Вичекавши до завершення опалювального сезону, ВАТ «Прикарпаттяобленерго» змушене припинити електропостачання боржника. Знеструмлення об’єктів комунального підприємства, зокрема, котелень міста заплановане на 16.04.2009.

Заборгованість за спожиту ДМП «ІФТКЕ» протягом березня 2009 року електричну енергію станом на 15.04.09 складає 1 223,6 тис. грн.

Проблеми з розрахунками у тепловиків тягнуться вже не один рік. І останнім часом енергетики йшли назустріч «ІФТКЕ», укладаючи угоди реструктуризації заборгованості, переносячи дати знеструмлення тощо. Однак повні і вчасні розрахунки за спожиту електроенергію – це вимога чинного законодавства, якої повинні дотримуватися усі споживачі. На жаль, менеджери Теплокомуненерго до цього байдужі, тому повністю бездіяльні.

Якщо заручником проблем тепловиків стали і ви, залишившись без гарячої води, звертайтесь до адміністрації Теплокомуненерго за телефоном: 6-35-11.

Відділ інформаційної політики ВАТ «Прикарпаттяобленерго»

old_editor, 15.04.2009 20:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини