Олександра Бубена знову переобрано головою правління ВАТ «Прикарпаттяобленерго»

Вчора за наявності кворуму відбулися чергові загальні збори акціонерів ВАТ «Прикарпаттяобленерго». Для участі у зборах було зареєстровано акціонерів та представників акціонерів товариства, які в сукупності володіють 60,8 % від загальної кількості голосів.



Зборами було розглянуто усі 10 питань порядку денного.

Зокрема, заслухано звіт Правління, Наглядової Ради товариства та Ревізійної комісії за 2008 рік. Також було затверджено розподіл прибутку за минулий рік та нормативи розподілу прибутку на 2009 рік. Зокрема, рішенням зборів прийнято, що 3 % від суми чистого прибутку підприємства, який у минулому році склав 62,6 млн. грн., буде направлено на виплату дивідендів, 74 % — на розвиток виробництва, 5 % — на резервний капітал, а 18 % — будуть спрямовані на погашення збитків минулих років. Дивіденди будуть виплачуватися з 14 квітня 2009 року по 31 грудня 2010 року.

Також рішенням зборів було обрано Голів та членів Наглядової ради та Ревізійної комісії товариства. Головою Наглядової Ради вкотре обрано Олександра Сагуру. А ревізійну комісію очолить Олексій Безулий.

Обрано і Голову Правілння компанії – 58,8 % голосів присутніх на зборах підтримало єдину кандидатуру, яку виносили на голосування, – Олександра Бубена, який очолює ВАТ «Прикарпаттяобленерго» з 2002 року.

old_editor, 15.04.2009 15:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини