Комунальники розказали меру, як на дорогах ямки латають

Сьогодні на оперативній нараді у міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса працівники ДАІ, УЖКГ та міськвиконкому звітувались про виконання ямкового ремонту доріг, який розпочався ще з другого квітня. Щоб меру не могли закинути бездіяльність у питаннях ремонту доріг, на зустріч запросили і представників ЗМІ.

Міський голова закликав присутніх більше діяти, а не говорити, оскільки порядок необхідно навести до Великодніх свят та Дня міста.

«Ми прийняли міри, — говорить Микола Ковальчук, головний інженер, начальник техвідділу УЖКГ. — Згідно з наказом міського голови ми зобов’язали вісім бригад, щоб вони працювали одночасно по всіх районах міста. Визначили вулиці, які треба в першу чергу ремонтувати до свят. Наразі ми визначили 83 вулиці. На сьогодні відремонтовані 53 вулиці. Загальна кількість сировини, відпущеної з асфальтного заводу – 600тонн, загальний кілометраж відремонтованої дороги – 5000 метрів квадратних. Крім того ми забезпечили завод інертними матеріалами і обіцяємо зробити всі 83 вулиці до сьомого травня».

За словами Миколи Ковальчука, на дорогах працюють спеціальні машини, які чистять та заливають навіть найменші ямки.

«Ми дотримуємось технології, — каже Володимир Юсипів, начальник КП ДРЕО, — Бригади працюють в дві зміни, але ввечері не працюємо, бо температурний режим не позволяє. Працюють великі пилососи, двірники прибирають з самого ранку. Немає такого, щоб як небудь попідмітали і ногами потоптали. Кожна бригада має спеціальний каток».

old_editor, 15.04.2009 20:19



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини