У мера алергія на запорожці, або Сесія-сесією, а їсти депутатам хочеться завжди

Сьогодні на сесії міської ради, яка почалась з майже годинним спізненням, міський голова Віктор Анушкевичус відмовився коментувати ситуацію з подарованим запорожцем. Запит на розгляд цього питання подав депутат від фракції БЮТ Володимир Стасюк, який з обуренням прийняв відмову міського голови. Віктор Анушкевичус попросив не робити з цієї події сенсації та «не розводити клоунаду».

Крім того, за пропозицією одного із депутатів, сьогоднішня 41 сесія міської ради повинна була пройти без обідньої перерви. Головуючий сесією Віктор Анушкевичус підтримав пропозицію і закликав дотримуватись посту: «Щоб не марнувати три години часу, чекаючи поки всі зберуться, провести сесію без перерви, тим більше що зараз піст».

Проте заклики Анушкевичуса на депутатів не подіяли. Вони дружно зібралися на обід, благо, що у фойє традиційно розміщується «переносний» буфет. Депутати скромністю не відзначалися і зі смаком коштували пиріжки з м’ясом. А що, церква звільняє від посту вагітних, і людей, які важко фізично працюють. До якої категорії відносяться депутати, здогадуйтеся самі.

До речі, попри заклики працювати без обіду, міський голова теж покинув зал засідань, але з благороднішою метою, ніж набивання шлунку, він пішов вітати з професійним святом працівників ДАІ.

old_editor, 14.04.2009 18:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини