У Франківську збираються встановити як мінімум 10 дитячих майданчиків

Влада Івано-Франківська планує витратити у цьому році на облаштування та встановлення дитячих та спортивних майданчиків близько 500 тис. грн. Проте, за словами міського голови Віктора Анушкевичуса, ці кошти закладені в бюджеті розвитку, який наповнюється з Фонду соціально-економічного розвитку міста. Кошти ж у цей фонд надходять за рахунок внесків за будівельників і наразі неможливо спрогнозувати, як будуть надходити кошти у зв’язку із значним уповільненням темпів будівництва у Івано-Франківську.

«Незважаючи на фінансову кризу, – каже Віктор Анушкевичус, – В цьому році планується встановити і за бюджетні кошти, і за кошти спонсорів, ще мінімум 10 дитячих та спортивних майданчиків у різних мікрорайонах міста».

Уже минулого тижня встановлено новий дитячий майданчик на вул. Симоненка,5 . За словами Віктора Анушкевичуса, який був присутній на відкритті, цей майданчик встановлений не за бюджетні кошти, це результат домовленості з підприємством, яке проводило ремонтні роботи у с. Вовчинець по ремонту та реконструкції доріг після липневої повені 2008 року. На знак вдячності за довірену роботу підприємство «Восток 2006» за свої кошти встановило цей майданчик. А це є чудовим прикладом залучення спонсорських коштів.

old_editor, 13.04.2009 19:35



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини