В Івано-Франківську виступила «людина-пісня»

У п’ятницю до Івано-Франківська завітала одна із найепатажніших «зірок» українського шоу-бізу – Василь Васильців, звичайно, після Михайла Поплавського та Леоніда Черновецького. Не дивлячись на свої 24 роки, Васильців має у своєму творчому доробку більш ніж 180 пісень та 13 альбомів.



До Франківська Вася Васильців приїхав у рамках концертного екшн-туру, в рамках якого планує об’їздити вісім міст. Три міста уже залишились позаду – Івано-Франківськ, Київ та Львів, а попереду молодого виконавця очікують Харків, Донецьк, Луганськ, Дніпропетровськ, Ужгород та Луцьк.

Окрім сольного виступу, музикант презентував нове відео на пісню «Дуже близько» та другий за ліком ліцензійний диск з однойменною назвою.

«Концепція кліпу, — пояснює Василь Васильців, — Полягає у тому, що деколи бувають різні несподівані ситуації. Деколи можна знайти цікавих людей не чекаючи того».

Що ж до концептуального змісту альбому, то він, на думку Васильціва, полягає у тому, що кожен знаходиться дуже близько до своєї мети, хоча шлях до неї часто лежить черех сумніви та вагання.

Ще одним «подарунком» для шанувальників творчості Василя Васильціва стала його збірка пісень «Я розвертаю тебе», до якої увійшли 69 пісень, що складають останні п’ять альбомів виконавця.

Підсумовуючи, Василь Васильців відзначив, що на 13 альбомах зупинятися не збирається і зараз активно працює над випуском нового. Причина творчої «плодовитості», на думку співака, полягає у його насиченому житті.

«Просто я пишу про події свого життя, — зізнається Василь Васильців, — Наприклад, на пісню «Сушений кальмар» мене надихнув пакетик сушених кальмарів. Я їх на морі їв».







old_editor, 11.04.2009 15:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини