З музикою про любов до Івано-Франківська завітає Лама

З 23 квітня в Івано-Франківську стартує концертний тур Лами «Світло і тінь».

«Рішення проведення концертів було нелегко прийняти,— розповідає режисер гурту Віталій Телезін, — Умови дещо невідповідні, але ми віримо в успіх. Наша музика жива, енергетична і емоційна. Тур триватиме півтора місяці, плануємо відвідати 28 міст. Проекту «Лама» три роки, ми хотіли приїхати в Івано-Франківськ минулого року, але не склалось, і ось тепер не зважаючи на сьогоднішню ситуацію ми приїхали до вас».

За словами Лами, Наталії Дзеньків, рішення почати з Івано-Франківська не обговорювалось, адже це її рідне місто.

«Мені важливо зустрітись з прихильниками, щоб люди відчули ту енергетику, окриленість, яку дарує музика, побачили як воно відбувається в живу. Віримо, що саме така «своя» атмосфера запорука успіху», — каже співачка.

Організатори запевняють, що такого шоу, з яким вони приїхали, франківчани ще не бачили, і при цьому ціна квитка буде доступною як студенту, так і людям середнього рівня достатку – від 50 до 200 грн.

«Програма буде дуже серйозною, — обіцяє Віталій Телезін, — Не багатство, не гламур, не помпезність, а злагодженість, витонченість та спонтанність концертного шоу, я переконаний, не залишать нікого байдужим».

old_editor, 10.04.2009 15:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини