Лама попустила росіян

Незабаром Лама відіграє свій концерт і в Івано-Франківську. Відому співачку франківці знають як Наталію Дзеньків, колишню учасницю гурту «Магія».

«Лама – це жива, спонтанна, емоційна музика, це не тільки моє друге ім’я, але і назва команди. Ми всі «Лама». Це не штучний проект, як то зараз актуально, це щиро, від серця», — каже Наталя Дзеньків.

Схожий музичний проект є і в Росії, але організатори гурту запевняють, що не мають з ними нічого спільного.

«Все це спроби знайти якісь скандал, зацікавлених у цьому людях. Немає ніякої конкуренції. Ми виграли в них два суди і росіяни попустились. Ми не бучимо перспективи на російському ринку, це чисто україномовний продукт», — говорить продюсер Лами Віталій Телезін.

«Я принципово співаю українською. Ми надіємось підкорити східну публіку своїм англомовним альбомом. Після такої престижної премії MTV Europe Music Awards ми ставимо високі цілі і не сумніваємось у власних силах», — каже Наталя.

Після «Магії» минуло чимало часу. Змінилась не тільки ідеологія пісень, але й сама співачка. «Інше місто, інші люди, інші погляди – я розвивалась різносторонньо. Вдосконалювалась внутрішньо. Я не знаю себе до кінця, різні риси мого характеру проявляються у різних життєвих ситуаціях. Можу сказати, що після пісні «Мені так треба» таки зрозуміла, що мені треба. Я така, якою хочу бути, живу за принципами, які вважаю правильними», — каже Лама.

Співачка захоплюється ведичною культурою, східними, турецькими та гуцульськими мотивами. В неї своя ідеологія, яка включає в себе і відмову від м’яса. «Різні культури сформували в мене своє музичне бачення. Але не поглиблююсь у них, оскільки поважаю власну культуру, та й часу на це не маю. Свого часу відмовилась від м’яса, за власним світоглядом і жодного разу про це не пожаліла», — говорить Лама.

old_editor, 10.04.2009 18:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини