Анушкевичус найняв собі «шестьорку»

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус з метою контролю над використанням грошей, найняв людину, яка періодично доповідатиме йому навіть про незначні помилки працівників МВК.

«На обліку буде кожна машина, яка виїде з асфальтного заводу», — каже Віктор Анушкевичус.

«До нас уже надійшли скарги на деяких керівників, — говорить найнятий міським головою Микола Бітківський, начальник сектору державної служби боротьби з економічною злочинністю МВК, — Які зловживають своїм посадовим становищем. Всі службовці, які мають відношення до використання коштів, несуть відповідальність. Фінансові ресурси завжди під контролем. В кінці ремонту доріг ми зможемо дати повну оцінку використаних матеріалів та коштів».

Крім того, Віктор Анушкевичус пообіцяв кожного дня, за умови, якщо буде гарна погода, їздити по місту і перевіряти роботу дорожніх бригад та працівників ДАІ.

«Вранці, в обід і ввечері протягом години об’їжатиму місто. Особливо там, де ведуться ремонтні роботи. Перераховані на ремонт кошти не мої чи працівників, які займаються ремонтом, це кошти громади. Вразі не цільового їх використання людина понесе кримінальну відповідальність без будь-яких розмов», — каже Віктор Анушкевичус.

old_editor, 16.04.2009 14:34



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини