Міський голова відзвітувався перед депутатами і розповів, де був під час повені

Сьогоднішня сесія міської ради була більше схожа на політичні дебати, де особисті амбіції деяких депутатів брали гору. До прикладу, один із депутатів подав запит до міського голови, щоб той відповів, де був на 40, попередній, сесії, яка відбулася 31 березня.

Хоча рішення прийняте не було, проголосували лише 29 депутатів, Віктор Анушкевичус таки відповів: «Попри всі чутки, 30-31 березня та 1 квітні я не був в Лондоні, хоча дуже хотів, як кожен вболівальник України. В мене було безліч справ у Києві. Насамперед, це муніципальне слухання у президента Віктора Ющенка та зустрічі з послами прибалтійських держав».

При цьому він постійно наголошував, що люди, які зацікавлені питанням його відсутності, можуть прийти особисто до нього на прийом за детальною інформацією.

Персонально Віктор Анушкевичус звернувся до Руслана Коцаби, головного ПОРИста Прикарпаття, який подав депутатський запит з питанням, де був міський голова під час повені у липні 2008 року: «І в політичній боротьби треба дотримуватись етики і моральних цінностей. Під час повені я був на своєму робочому місці, більше того, я ночував на роботі, в той час, як моя мама була в лікарні. Всьому є межі, і безпідставним звинуваченням теж».

old_editor, 15.04.2009 21:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини