Анушкевичус вкотре похвалився зв’язками із містами-партнерами та розповів про стан місцевих доріг

Міська влада докладає максимум зусиль, аби популяризувати Івано-Франківськ.

Про це мер міста Віктор Анушкевичус сказав у програмі «Коло запитань», що транслювалась в прямому ефірі з Івано-Франківська на хвилях радіо «Ера –FM», де брав участь як віп-спікер.

За його словами, протягом кількох останніх років Івано-Франківськ зміцнив та встановив зв’язки з 17 містами-партнерами, а також позиціонувався в туристичному просторі під гаслами «Місто в центрі Європи» та «Ворота у Карпати».

Мер каже, що ще одним цікавим проектом в Івано-Франківську в туристично-краєзнавчій сфері є проект з регенерації та реконструкції одного з бастіонів Станіславської фортеці, що знаходиться у теперішній центральній частині міста Івано-Франківська.

Не зміг під час ефіру міський голова оминути таку актуальну для міста тему,як стан доріг. За його словами, у багатьох випадках найбільшою проблемою є те, що більшість доріг у місті вже давно перебільшили термін експлуатації без капітального ремонту, що складає 10-12 років. Окрім того, одним з істотних чинників, що впливають на стан доріг у місті є велика кількість високотонажного вантажного транспорту, який транзитом їде через місто.

Віктор Анушкевичус каже, що міська влада вже не раз зверталась до Кабміну з проханням визнати об’їзні дороги навколо міста дорогами загальнодержавного значення, що дало би змогу фінансувати їх ремонт не тільки з міського бюджету, а значить і покращити їх стан.

old_editor, 22.04.2009 16:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини