Юрій Луценко не буде балатуватися на виборах Президента

Лідер Громадянського руху «Народна самооборона», міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не буде балатуватися на виборах Президента. Про це він заявив на прес-конференції у Києві.

«Я, здається, нікому не давав жодних сподівань, що я збираюсь балатуватися в Президенти України. Я вважаю, що є багато досвідчених кандидатів на цю посаду, а безвідповідальних клоунів, які хочуть при цьому набрати драйву або політичних очків, достатньо і без мене. Вважаю, що сьогодні поповнювати їхні ряди було би безвідповідально. Це могло би дати користь тій чи іншій політичній силі, але я не збираюсь бути розмінною монетою в таких іграх», — сказав Юрій Луценко. «Я дуже відповідально підхожу до виборчої кампаніі Президента України. В разі, якщо вона буде проведена всенародно, я обов’язково візьму в ній участь, але в якості виборця, і можливо, в якості не рядового агітатора», — додав він.

Юрій Луценко «готовий підтримати того кандидата, який продемонструє перевірену часом і реальними справами команду, а не чергового месію». «Мені здається, що найбільшою проблемою Майдана 2004 року була відсутність команди у Президента України. Відсутність перевірки цієї команді конкретними справами, в тому числі і спокусами, які виникають при владі. Сьогодні я хочу почути від Юліі Володимирівни Тимошенко, від Арсенія Петровича Яценюка, можливо, від інших серйозних кандидатів, хто є їхня команда і на скільки вони в ній впевнені», — підсумував він.

old_editor, 06.04.2009 19:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини