Команда Президента програла інформаційну війну політичним опонентам – ідея пропаганди НАТО формувалася неграмотно — експерт

Нещодавно Віктор Янукович оприлюднив заяву, в якій наголосив на тому, що відсутність України на саміті НАТО – це, мовляв, безпосередньо його заслуга.

Політолога Івана Монолатія, заява лідера фракції Партії регіонів не здивувала. На його думку, єдине питання, у світлі якого «регіонали» відчувають себе послідовними – це питання інтеграції України у НАТО.

«Виключно у питанні НАТО депутати Партії регіонів демонструють послідовність. Такі заяви можна сприймати як самопіар, і не більше», — вважає Іван Монолатій.

На переконання пана Монолатія, команда Президента програла інформаційну війну політичним опонентам – ідея пропаганди Північно-Атлантичного блоку формувалася неграмотно.

«У будь-якому випадку, влада могла провести брифінг, щоб донести до громадськості реальні причини української відсутності на саміті, але цього не зроблено і навряд чи буде, тож політичні противники НАТО мають усі «козирі» для маніпуляцій поняттям інтеграції», — підсумував Іван Монолатій.

old_editor, 03.04.2009 14:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини