Сьогодні буде протест «сформований» не грошима, а абсолютною ініціативою людей — нардеп

Сьогодні Партія регіонів планує організувати масову акцію протесту в Києві. На обласні центри вирішили не розпорошуватися, а вести всіх бажаючих попікетувати до столиці.

Депутат ВР від фракції Партії регіонів Ігор Зварич запевнив «Малакаву», що на цій акції протесту мітингувальникам нічого платити не будуть.

«Якби там хтось, щось платив, то це означало би початок спекуляцій наших опонентів, — каже Ігор Зварич, — А сьогодні буде протест «сформований» не грошима, а абсолютною ініціативою людей».

За словами пана Зварича, акцію протесту спричинила незадовільна економічна ситуація у державі, тож люди вийдуть на вулиці відстояти свою позицію, вимагаючи вирішення першочергових проблем.

До слова, як повідомив Ігор Зварич, теперішня ситуація у державі є у декілька разів гіршою, аніж на початку незалежності України.

«Посудіть самі, — каже пан Зварич, — Пенсії і зарплати – заморожені, в країні 1 млн. безробітних, за січень – 750 млн. грн. недоотримав бюджет. Це гірше, ніж на «зорі» незалежності».

Підсумовуючи, Ігор Зварич зазначив, що ПР ініціюватиме протести до тих пір, поки не буде прийнято Антикризову програму дій, з метою покращення, насамперед, економічної ситуації.



old_editor, 03.04.2009 13:34



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини