Керівництво «Теплокомуненерго» не задоволене депутатським голосуванням

Як повідомлялося раніше, сьогодні франківським депутатам не вдалося прийняти рішення щодо надання кредиту «Європейським Банком Реконструкції та Розвитку» задля модернізації підприємства «Теплокомуненерго».

Заступник директора даного підприємства Ігор Угриновський, у негативному депутатському рішенні вбачає лобістські інтереси.

«Є певні сили, які лобіюють інтереси стосовно ліквідації підприємства або ж перетворення його на приватну структуру з метою подальшого привласнення», — вважає Ігор Угриновський.

До того ж, пан Угриновський додає, що депутати не захотіли перекладати важливу місію збирання «вершків» на плечі своїх наступників.

«Кредит розрахований на 15 років, з поетапними виплатами у розмірі 5-6 млн. грн. в рік, — каже Ігор Угриновський, — Депутатам швидше за все хочеться отримати дивіденди від кредитування вже і зараз».

Підсумовуючи пан Угриновський зазначив, що дане питання перейшло з політичної площини у комерційну, і у випадку, якщо підприємство таки отримає кредит, то міська влада повинна підтримувати «Теплокомуненерго» протягом цього часу.

old_editor, 27.03.2009 19:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини