Партії Регіонів слава, або Де тут гроші дають?

Сьогодні в Івано-Франківську відбулася акція протесту, правда не така вже й масова, яку організувала Партія Регіони.

Десь близько 300 людей під прапорами Партії Регіонів, Соціалістичної партії та Спілки молодих соціалістів під стінами адмінбудинку вимагали відставки Президента, Прем’єра та проведення дострокових виборів Президента та Парламенту.

На мітингу були присутні представники партій із Коломийського району та міста Коломия, Калуша та Верховинського району. Вони стояли із транспарантами «Схід і Захід проти бездарної влади», «100 днів минуло, скільки вже терпіти», «Віктор Янукович — це стабільність і добробут в державі».

«Мітинги не наша професія, але терпіти не можемо і ми», — звернувся до мітингувальників нардеп від ПР Ігор Зварич.

За словами організаторів мітингу, влада повинна відповісти за зубожіння народу та за доведення країни до межі краху.

«Настав час відповісти: Чому бандити сидять не в тюрмах, а у владних кріслах? Івано-Франківщина, яка голосувала за БЮТ, тепер отримала від неї фінансовий геноцид», — сказав на мітингу керівник обласної організації Партії Регіонів Василь Чуднов.

В процесі мітингу з’явився новий вислів на привітання «Слава Україні», тепер відповідають «Партії Регіонів слава».

До речі, місцеву акцію протесту відвідав і столичний гість, нардеп Михайло Папієв. Він пригадав Святе письмо і закликав Галичан показати результат Тернопільщини.

«У Святому Письмі написано: І прийдуть лжепророки в одежах овечих. Це Ющенко і Тимошенко, — сказав на акції протесту Михайло Папієв. — Саме тут на Галичині треба об’єднатися і показати результат, як показали в Тернополі».

Мітинг завершився прийняттям резолюції до Ющенка, Тимошенко та Литвина.

P.S. Коли організатори оголосили, що мітинг закінчився, то до «президії» побігла жіночка із словами: А де тут дають гроші.

old_editor, 27.03.2009 15:53



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини