Чуднов: Мене не тягне на «три літери»

Під час прес-конференції ПР, вперше до журналістів вийшов новий керівник обласної організації Партії Регіонів Василь Чуднов.

Інженер-механік за освітою, та колишній керівник підприємств «Механічний завод», «Галичинабуд» та «Галичиналіс» висловив своє захоплення станом справ всередині партії.

«Я гордий, що мені випала честь очолити загартовану команду професіоналів», — сказав Василь Чуднов.

До речі, це не перший прихід пана Чуднова до керівних посад. У 2005 році він очолював державне управління з охорони навколишнього середовища, з якого був звільнений «ніби-то» за власним бажанням.

«Мене звільнили, мотивуючи це рішення заявою, яку я ніби-то написав. Насправді, ніякої заяви не було, — сказав Василь Чуднов, — Просто для того, щоб залишитись на посаді, мені треба було налагодити зв’язки з партією на «три літери», а мене не тягне на «три літери».

Новообраний голова обласної організації Партії Регіонів запевнив, що вестиме активну роботу по омолодженню складу партії.

«За останній місяць ми прийняли 160 нових членів, і я думаю, що це лише початок кампанії оновлення рядів Партії Регіонів», — підсумував Василь Чуднов.

Для довідки

Наразі, чисельнісь обласної Партії Регіонів становить 4 тис. членів, проте, як каже пан Чуднов, щодня приходять люди, які відверто заявляють про своє бажання вступити в ряди «регіоналів».
old_editor, 27.03.2009 15:34



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини