«Тепловики» радять не панікувати

За повідомленнями інформаційних агенцій, Кабінет Міністрів доручив профільним міністерствам і відомствам підготувати до 15 квітня графік поетапного підвищення цін на газ для підприємств комунальної теплоенергетики.

Заступник директора івано-франківського «Теплокомуненерго» Ігор Угриновський радить не вдаватися до паніки, оскільки зростання тарифів відбудеться не швидше ніж у жовтні.

«Зростання цін на тарифи відбудеться не швидше жовтня місяця цього року, оскільки у разі підвищення ціни на газ тарифну сітку необхідно коригувати, а це займе достатньо часу, — каже Ігор Угриновський, — До того ж, наразі, це лише проект».

На думку пана Угриновського, у дану ініціативу Кабміну закрався парадокс, оскільки уряд запевняв, що до завершення опалювального сезону перегляне цінову політику на газ, з метою її зниження.

«Наразі, ми бачимо зовсім протилежну «картину» — ціну хочуть не «спустити», а навпаки — підняти», — сказав Ігор Угориновський.

Підсумовуючи, пан Угриновський зазначив «Малакаві», що підняття ціни на газ, «сприятиме» зменшенню проплат від населення за надання послуг «Теплокомуненерго».



old_editor, 27.03.2009 19:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини