У Франківську відкрили антикризові приймальні, або На добру справу гроші дають церковні громади

Силами активістів Антикризового спротиву та антиколекторської компанії «Ваша Надія» в Івано-Франківську працюватимуть громадські приймальні для захисту населення, котре постраждало від фінансової кризи.

Наразі, таких приймалень буде дві: по вул. Вовчинецькій та по вул. Симоненка.

«Мета створення антикризових приймалень – надання юридичного захисту для населення, яке постраждало внаслідок кризи», — сказав на прес-конференції Віктор Неміш, голова Антикризового спротиву.

Послуги юристів приймальні для населення будуть абсолютно безкоштовними – переконують «антикризовики».

До речі, юридичні консультанти перший час працюватимуть на громадських засадах. Про це «Малакаві» повідомив Федір Олексюк, голова асоціації антиколекторів «Ваша Надія».

«Існуватиме організація за рахунок добровільних пожертв усіх небайдужих громадян, — каже Федір Олексюк, — До того ж ми у фінансовому плані співпрацюватимемо з міжнародними правозахисними організаціями».

Наразі, як повідомляє пан Олексюк, чотири церковні громади дали грошей на розвиток «благої справи».

Паралельно з приймальнями діятиме і мобільна група у складі двох активістів «Спротиву» та двох юристів «Вашої Надії», котрі оперативно виїжджатимуть для надання юридичного захисту людям, до яких завітали представники колекторських компаній для незаконного заволодіння майном чи морального і фізичного тиску на позичальника.



old_editor, 23.03.2009 18:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини