Добре ім’я чужим коштом, або Хто насправді спонсорує дітям-сиротам навчання у школі Влада Ями

Уже місяць в Івано-Франківську розкручується бренд танцювальної школи Влада Ями. Сам Влад Яма і директор танцювальний школи Анна Крисюк постійно акцентували увагу на тому, що їх проект має відтінок благодійного: у школі безкоштовно навчатимуться діти-сироти та діти, які хворіють на цукровий діабет. Зокрема, Влад Яма обіцяв, що навіть купуватиме таким дітям необхідне танцювальне спорядження.

Так, діти-сироти в школі дійсно навчатимуться, але аж ніяк не за кошт Влада Ями, а за гроші меценатів. Наприклад, серед благодійників школи: «Прикарпаттяобленерго», «Сако», «Сіон», ТРК «Вежа» та інші.

Усіх меценатів було закріплено за певними дітьми — соціально незахищеними учасниками проекту. Енергетики, для прикладу, взяли під опіку двох дітей-сиріт, які навчатимуться танцям: 14-річну Віолетту Музикантову та 12-річну Галину Латківську.

«Підтримка дітей-сиріт, створення умов для їх навчання у іменитій школі танцю, — пояснює Олександр Бубен, — Цілком відповідає нашим пріоритетам у соціальній політиці. Адже цей рік компанія вирішила провести під гаслом «Діти – наше натхнення». Зокрема у цьому проекті, ми не лише купимо для своїх підопічних трико, спіднички та танцювальні туфлі. Ми також подбаємо про відпочинок цих дітей улітку, щоб вони могли і розважитись, і зміцнити своє здоров’я. Як на мене, це хороша спроба витягти дітей із буденних проблем та негараздів, дати їм можливість повноцінно спілкуватися і займатися улюбленою справою».

Отримати коментарі з цього приводу від керівництва школи, наразі, не вдалося. Проте Анна Крисюк пообіцяла, що, можливо, завтра зможе виділити час і поспілкуватися із журналістами «Малакави».

old_editor, 21.03.2009 15:19



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини