Сьогодні у Франківську пограбували банк

Вранці до приміщення відділення «Плюс Банку» по вул. Пулюя, увірвалося двоє невідомих чоловіків у захисних масках на обличчях і погрожуючи пістолетами, здійснили спробу пограбування, опісля зникнули у невідомому напрямку.

Одразу по завершенню інциденту, на місце події прибули працівники правоохоронних органів. За їхніми словами, затримати зловмисників «по гарячих слідах» не вдалося.

Собаки кінологічної служби взяли слід, проте на хід справи це, поки що, особливо не вплинуло.

Наразі, у відділенні, де трапився інцидент, працюють спеціалісти центрального офісу, які займаються встановленням розмірів заподіяної матеріальної шкоди.

Правоохоронці прокоментувати «Малакаві» дану ситуацію відмовилися, посилаючись на проведення оперативно-пошукових заходів, і як наслідок — не достатність інформації для коментарів.

Директор «Плюс Банку» Андрій Рязанцев повідомив «Малакаві», що даний інцидент – це банальна спроба невідомих осіб підзаробити грошенят в непростих умовах кризового періоду.

«Я не вбачаю у даному інциденті акції провокативного характеру, просто двоє невідомих осіб захотіли підзаробити, — каже Андрій Рязанцев, — Це банальний приклад погіршення кримінальної ситуації, як наслідку кризової економічної ситуації».

Що ж до подальшої роботи, то пан Рязанцев запевнив, що надалі працівниками відділень «Плюс Банку» вживатимуться додаткові заходи безпеки, з метою попередження та уникнення подібних ситуацій.

old_editor, 20.03.2009 19:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини