«Динамо» познущалось над «Ворсклою»

У рамках 19 туру Чемпіонату України з футболу, київське «Динамо» приймало полтавську «Ворсклу».

Тренер «Динамо» Юрій Сьомін, у звітному поєдинку дозволив собі поекспериментувати – зі старту кияни грали у три захисники — Бетао, Михалик та Сабліч; два «лінійні» півзахисники – Нінковіч та Єрьоменко; опорний півзахисник — Вукоєвіч, атакувальні хавбеки – Алієв та Корреа; пара форвардів – Мілевський та Кравець.

Атакувальна схема киян принесла свої плоди – на 9 хвилині Мілевський завдав небезпечного удару з розвороту, проте м’яч заблокував захисник. А вже через 7 хвилин, господарі повели в рахунку. У боротьбі із захисником полтавчан, на газоні опинився Артем Кравець. Арбітр призначив пенальті, який реалізував Олександр Алієв – 1:0.

Пропустивши, «ворскляни» кинулися в атаку, але їм знову довелося витягувати м’яча з сітки власних воріт — передачею Алієва скористався Мілош Нінковіч.

Ще до перерви підопічним Миколи Павлова таки вдалося скоротити відставання у рахунку. Провал захисної лінії киян, призвів до навісної передачі і точного удару Ярошенка – 2:1.

У другому таймі полтавчани створили два напівмоменти, які зрештою на результат не вплинули – Василь Сачко не дотягнувся до прострільної передачі, а Медвєдєв завдав неточного удару головою.

Натомість «динамівці» своїми шансами скористалися сповна. На 54 хвилині Алієв майстерно виконав штрафний удар, а на 68 хвилині, Артем Кравець вдало зіграв на добиванні.

Підсумкові 4:1 підіймають настрій київським фанам перед домашнім матчем з харківським «Металістом» у рамках 1/8 Кубка УЄФА.



old_editor, 09.03.2009 13:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини