Яценюк відхрещується від Парті малого та середнього бізнесу, або Слово розходиться з ділом

Партія малого та середнього бізнесу України в межах започаткованого неполітичного громадського руху «Фронт змін», який очолює Арсеній Яценюк, розпочала із середи постійно діючу акцію в центрі Києва, повідомляє Українська Правда.

Підприємці борються за виконання висунутих раніше вимог з пом’якшення економічного та адміністративного тиску на малий та середній бізнес в умовах кризи.

Зокрема йдеться про відтермінування виплати банківських кредитів та податкові канікули для малого та середнього бізнесу на рік.

«Люди через рік повернуть свою платоспроможність, відновлять свій бізнес і зможуть погасити цей річний розрив. Але якщо зараз банки будуть забирати майно і продавати його за безцінь, вони не повернуть собі грошей. Це призведе до знищення малого та середнього бізнесу», — сказав голова Партії малого та середнього бізнесу Ярослав Місяць.

Акції непокори, за словами Ярослава Місяця, необхідні, бо після запровадження виборів за партійними списками малий та середній бізнес втратив представництво у владі і не має інших способів відстоювати свої інтереси.

Натомість Арсеній Яценюк вчора зауважив, що будь-які протестні акції не призведуть ні до чого, окрім загострення економічної та політичної ситуації у країні. «Питання економічної кризи потрібно вирішувати прагматичними та злагодженими діями, а не протестними акціями», – наголосив лідер «Фронту Змін».

На запитання чому лідер «Фронту Змін» говорить про те, що протестні акці ні до чого доброго не проведуть, а партія, яка створена в межах ГО якраз проводить протестні акції «Малакаві» повідомили в прес-службі Івано-Франківського обласного осередку «Фронту Змін», що всі акції ГО анонсуються на офіційному сайті «Фронту Змін».

«Оскільки акція Партії малого та середнього бізнесу не була анонсована на сайті, то вона є не нашою», — сказав прес-секретар Івано-Франківського обласного осередку «Фронту Змін» Юрій Ткачук.

old_editor, 05.03.2009 19:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини