Перша перемога «Динамо»

Київське «Динамо» одержало переконливу перемогу над харківським «Металістом» в рамках 18-го туру Чемпіонату України з футболу.

Почалася гра з позиційної, в’язкої боротьби у центральній частині поля. Першими удару по воротах завдали господарі – гравці «Металіста».

Жажа Коельо пробивав з-за меж штрафного майданчика, проте Станіслав Богуш без проблем справився з цим м’ячем.

Після цього епізоду, ініціатива перейшла до рук киян. Спочатку Артем Кравець, вийшов віч-на-віч з голкіпером харків’ян, проте не зумів переграти досвідченого Олександра Горяїнова; а вже за декілька хвилин, внаслідок подачі кутового удару, відзначився Тарас Михалик – 0:1.

Забивши м’яч, кияни «відтягнулися» до власних воріт і стали розігрувати стратегію гри на контратаках.

До закінчення першої половини гри, господарям вдалося ще один раз потурбувати Богуша, проте кіпер «Динамо» впевнено відвів загрозу від власних воріт.

Другий тайм господарі розпочали потужною грою, насамперед в центрі поля.

На жаль, атакувальні потуги харківських футболістів завершились виходом Артема Кравця на «побачення» з Олександром Горяїновим, який зірвав Папа Гуйе, не за правилами зупинивши «динамівця».

Арбітр матчу у даному епізоді був строгим, але справедливим – червона картка Папі – і «металісти» залишаються вдесятьох.

Гравці «Динамо» чисельною більшістю скористалися сповна – ще один вихід тет-а-тет з голкіпером Харкова реалізував Артем Кравець, встановивши підсумкові 0:2, на користь київського клубу.

Попереду, на учасників звітного поєдинку очікують дві зустрічі 1/8 фіналу Кубка УЄФА.

Єврокубкові протистояння цих команд відбудуться 12 та 19 березня.



Довідка



Голи: Тарас Михалик (17 хв); Артем Кравець (67 хв)

Попередження:

«Металіст»: Северин Ганчарчик (17 хв), Джонатан Майдана (33 хв), Едмар (45 хв), Валентин Слюсар (72 хв), Андрій Березовчук (83 хв).

«Динамо»: Бадр Ель- Каддурі (63 хв).

Вилучення:

Папа Гуйе (53 хв) – «Металіст».



old_editor, 05.03.2009 13:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини