Підготовка до зустрічі Яценюка, або Всі місця зайнято

Прес-релізи про те, що до Івано-Франківська приїде лідер ГО «Фронт Змін» Арсеній Яценюк серед місцевих ЗМІ розповсюдили за кілька днів. Прес-служба обласного осередку «Фронту Змін» просила заздалегідь акредитуватися на цю знаменну подію.

Проте, акредитація виявилася ні до чого. Дівчата, які мали списки запрошених на презентацію обласного осередку «Фронту Змін», наполегливо серед прізвищ запрошених шукали прізвище ЗМІ…

Після того, коли їм розшифрували абревіатуру, вони відповіли, що списків журналістів не мають. Прес-секретар обласного осередку журналістам повідомив, що журналісти акредитовані тільки на брифінг Арсенія Яценюка, а на самій презентації їм робити нічого. А потім додав, що в залі немає місць, тому журналістів і не пускають.

Проте, через якийсь час представників ЗМІ відвели на балкон (презентація проходила в одному із залів місцевого кінотеатру), але там вільних місць теж не виявилося…

Тоді ініціативу в свої руки взяв керівник обласного осередку Володимир Шкварилюк, він попросив всіх запрошених перейти до іншого, більшого залу кінотеатру, мовляв там крісел вистачить на всіх. Після п’ятнадцятихвилинних «переходин» презентація нарешті почалася.

old_editor, 24.02.2009 15:54



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини