Кунисівці відвідає спеціальна комісія — термінове розпорядження голови Городенківської РДА

На адресу «Малакави» надійшла відповідь на статтю «Кунисівці не зламали стереотип, або Що робить місцевий Лукашенко» та «Керівники районів не знають, що робиться в селах» від прес-секретаря Городенківської РДА Ярослава Левкуна.

«Голова РДА ознайомившись зі статтею журналістів «Малакави» «Кунисівці не зламали стереотип, або Що робить місцевий Лукашенко» солідарний із представниками четвертої влади (демократичної преси України), село треба рятувати і запрошує журналістів спільно з ним відвідати дане село. За його терміновим розпорядженням (в даний час п.Ємчук знаходиться на курсах в Києві) в дане село виїде компетентна комісія, яка складатиметься із представників різних віток влади Городенківщини для того, щоб вирішити злободенні питання життя жителів одного із найпатріотичніших сіл України. Василь Ємчук дуже бажає змін на селі. Цьому слугує і його стаття («крик його душі», як керівника, в газеті Верховної Ради України «Голос України» від 18.02.2009 «Кара за землю»).

Чомусь ніхто з керівників районів цілої України не піднімав проблему дискримінації жителя села. п.Ємчук перший порушив цю проблему, яка знайде своє відображення наступного тижня в радіо- і телесторінках ЗМІ України.

п.Ємчук дякує журналістам, жителям с.Кунисівці (патріотам своєї маленької Батьківщини) за підняту проблему.

Якщо б Городенківщина мала б хороший бюджет, тоді б в першу чергу туди, до патріотів України(справжніх, не фальшивих), він зміг би провести капітальний ремонт дороги, допомогти соціальній сфері села. Сьогодні Городенківщина чи не єдиний район, де найбільша сітка дитячих садків, шкіл, а державні фінансові асигнування обрізані? Але голова через кредити старається зберегти у кожному населеному пункті школи, дит.садки, ФАПи, лікарські амбулаторії. Через недофінансування зі сторони Києва в грудні було порушено виплату зарплати працівникам освіти. Проблему владнали, але недофінансування зберігається і на цей рік. Але, економлячи на всьому, керівник, спільно із громадою, старається зберегти політичну, соціальну, економічну і релігійну ситуацію в районі.

п.Ємчук володіє ситуацією за кожен населений пункт, він особисто побував в кожному селі району, знає всі біди і негаразди, які зафіксовані документально і по яких сьогодні(дано протокольні доручення керівникам різних рівнів), і по мірі фінансової можливості, всі недоліки будуть виправлені.

А ще, керівник району запрошує всіх Покутян взяти участь у підготовці ІІ-го Покутського фестивалю «Покутські Джерела-2009», що пройде в Городенці 15 серпня 2009 року.

Вірмо у кращу долю, працюймо спільно на славу України, за яку поклали голови покутяни: Михайло Колодзінський, Роман Шухевич, Левко Бачинський та багато-багато простих вояків УПА. Не зганьбімо їх честі! Слава Україні! Героям Слава!»

old_editor, 23.02.2009 13:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини