Керівники районів не знають, що робиться в селах

До редакції «Малакави» після опублікування статті «Кунисівці не зламали стереотип, або Що робить місцевий Лукашенко», продовжують надходити звернення від мешканців села Кунисівці Городенківського району (Івано-Франківська обл.).



«Після цієї статті хочеться плакати. Таке красиве село і падає у прірву. На території села є цегельний завод, а в селі навіть немає автобусної будки. Коли падає дощ, люди ховаються хто куди. Просто немає кому подбати про це.

Про цегельний завод , це вже інша історія. Скільки обдурених людей неможуть одержати свої гроші за продаж заводу,і ніхто не хоче їм допомогти. Девіденти ніхто невиплачує. Люди звертаються до сільського голови по допомогу, а він тільки обіцяє а нічого не робить. Ми вже зневірені.

Люди добрі ДОПОМОЖІТЬ!

Кому ми не байдужі! Бо вже надіятись на сільську владу не варто»
.

За словами Василя Гордієвича, керівника апарату Городенківської РДА, колективних звернень до райдержадміністрації від мешканців Кунисівців не надходило.

«Сільський голова, який уже працює четверту каденцію, не випадкова людина. Він має дві вищі освіти. Від нього одного нічого не залежить, треба, якщо комусь щось не подобається, працювати разом, а не дзвонити вам. Хіба це щось змінить?», — сказав «Малакаві» Василь Гордієвич.

За його словами, немає нічого дивного в тому, що садочок в селі працює тільки тоді, коли тепло.

«Сільська рада грошей не заробляє, а живе за рахунок дотацій. Чому треба виділяти на садок грошей, якщо село не велике, в ньому десь проживає 400 людей працездатного віку і, напевно, живе до 15 дітей, які можуть ходити в садок?», — говорить Василь Гордієвич.

Про відсутність зупинок та занедбаний стадіон Василь Гордієвич не знає, каже, що вже дуже давно не був у тому селі.

«Того року я не був у тому селі. Не можу ж я постійно їздити по селах. У районі десь 50 населених пунктів, ми їздимо тільки по проблемних. Кунисівці село не проблемне, скарг по ньому немає, тому і їхати на нього дивитися потреби немає», — сказав Василь Гордієвич.

Проте, після розмов із журналістом «Малакави», пан Василь таки погодився з’їздити в Кунисівці і повідомити про результати візиту наприкінці тижня.

old_editor, 17.02.2009 16:04



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини