Працівникам надвірнянських садочків не виплатили зарплату за минулий рік

Не встигли чиновники вчора на обласній колегії відзвітуватися про те, що ситуація із заборгованістю по виплаті заробітних плат на Прикарпатті не є катастрофічною, як до «Малакави» звернулися жителі міста Надвірна. За їх інформацією, «до сьогоднішнього дня працівники двох садочків не одержали зарплати ще за минулий рік».

За словами Романа Мамчура, заступника голови Надвірнянської РДА, такого бути не може, але все ж порадив на всякий випадок звернутися до міського голови Надвірної.

Мера на робочому місці не виявилося. Як повідомили «Малакаві» він на об’їзді в місті, коли буде не відомо. Його заступник Василь Василенко, теж відсутній. Він перебуває на семінарі в Івано-Франківську.

Погодився дати коментарі «Малакаві» Ігор Андруняк, секретар Надвірнянської міської ради. Він підтвердив інформацію про те, що працівники двох садочків не отримали зарплату ще за минулий рік. Таку ситуацію пояснює тим, що райрада вилучила наприкінці минулого року із бюджета міста більше 3,5 млн. грн. «Ми просили їх залишити хоча би 200 тис., щоб виплатити зарплати, але вони вилучили всю суму», — сказав «Малакаві» Ігор Андруняк.

За його словами, гроші працівникам садочків виплатять найближчим часом, оскільки бюджет міста уже прийнятий і на рахунку казначейства уже є гроші.

«Саме основне, що на рахунку вже є гроші. До кінця тижня ми виплатимо заробітну плату працівникам садочків за грудень минулого року і січень цього року», — повідомив «Малакаві» Ігор Андруняк.

old_editor, 28.01.2009 15:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини