Кунисівці не зламали стереотип, або Що робить місцевий Лукашенко

Кунисівці— найвіддаленіше село Городенківського району. Мешканці села намагаються зробити все, аби спростувати стереотип, що найвіддаленіші села приречені на занедбаність. Влада звітує про те, що у селі все прекрасно: працює садок, успішно розвивається бізнес. Проте виявляється, що не все так радісно.

Ось, який відгук про Кунисівці надійшов у редакцію «Малакави»:

«Село дійсно ,напевно, одне з кращих в тій окрузі, але йде воно не до розквіту, а скоріш до занедбання. З кожним роком дороги стають все паскуднішими, люди землею вже нарадувались й не знають, що далі з нею робити.

Місцевий дитсадок «Берізка» працює тільки тоді, коли на вулиці досить тепло, так як опалення свого в них немає, як зокрема, і в сільраді, яка руйнується з середини від сирості й перепадів температур.

10 сільських підприємців займаються в основному бізнесом типу «купи-продай», про ніяке виробництво мова, нажаль, не йде! Меморіальний комплекс доглянутий без заперечень, а от сільський стадіон — навряд чи.

Церква Воздвиження чесного хреста, нажаль, також має серйозні проблеми —земля під фундаментом постійно осідає, відповідно тріскаються стіни. Ходили навіть розмови про її закриття в зв’язку з аварійністю... Як бачимо, картина не дуже радує.

А найсмішніше те, що при в’їзді в село Ви навіть не зрозумієте куди заїхали, а все через відсутність вказівника назви села.

Окремо хотів би відзначити місцевого сільського голову. Він в мене викликає асоціації Лукашенко. Обрали раз і назавжди. Не знаю які проблеми там у білорусів, а от про проблеми села відомо, та напевно, тільки не голові....

Тепер трохи оптимізму.

Не так давно в селі поставили новий памятник Божої матері. Краса! Переконайтесь самі. Ласкаво Просимо!».

old_editor, 12.01.2009 14:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини