Обласні чиновники не знають чи був викид у Надвірній

Як повідомив «Малакаві» Богдан Левицький, начальник відділу гігієни праці Івано-Франківської обласної санстанції, в Надвірнянській санстанції отримали скаргу про викид формальдегіду, який начебто, стався на «Інтерплиті». За його інформацією, він доручив представника районної санстанції виїхати на місце і там дослідити ситуацію.

«Я знаю, що ніхто із Надвірною з отруєнням в лікарню не попав. Якщо ж там був викид формальдегіду, то вони вже точно мали би бути в лікарні. Але ситуацію ми тримаємо на контролі і будемо тримати вас в курсі», — сказав «Малакаві» Богдан Левицький.

Не знають про викид і в обласній екологічній інспекції. За інформацією Ольги Гундяк, прес-секретаря обласного управління екології, ні до них, ні до МНСників скарг чи повідомлень про викид не надходило.

Не чув про викид і голова Надвірнянської РДА Ігор Писклинець. Проте, про проблему викидів знає. Говорить, що до нього неодноразово зверталися зі скаргами жителі міста. Він їх направляв до санстанції, зробити щось більше не має повноважень.

«Періодично на «Інтерплиті» щось трапляється. По запаху чути, що очевидно, були якісь викиди, але працівники санстанції після перевірок запевняли, що викиди на підприємстві в межах норми», — повідомив Ігор Писклинець.

Як уже повідомлялося, до «Малакави» звернулися мешканці Надвірної, з інформацією, що сьогодні після обіду на підприємстві «Інтерплит», начебто, стався викид формальдегіду.

old_editor, 03.02.2009 20:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини